X
    Kategoriler: Genel

Aknetrent Kullanıcı Yorumları , Aknetrent Kullananların Yorumları

Aknetrent kullanıcı yorumları içeriğimiz , Aknetrent kullanmak isteyen ancak satın alma/kullanma öncesinde araştırma yapan kişiler için harika bir kaynak olarak hazırlandı.

Aknetrent Nedir, Ne İşe Yarar, Nasıl Kullanılır, Yan Etkileri Var mıdır tarzında soruları da sorarak bilgi talep edebilirsiniz.

Eğer daha önce Aknetrent kullandıysanız lütfen Aknetrent ile ilgili deneyimlerinizi paylaşarak, Aknetrent hakkında araştırma yapan kişilere yardımcı olunuz.

Eğer daha önce Aknetrent kullanmadıysanız aklınıza takılan tüm soruları yorum bölümünde sorarak Aknetrent kullananların yorumları ile fikir edinebilirsiniz.

Aknetrent Kullanıcı Yorumları

Aknetrent Kullanıcı Yorumları , Aknetrent  kullanmış ve Aknetrent  hakkında fikir, deneyim sahibi kişiler tarafından sitemize yapılan yorumlar ve geri dönüşlerle oluşturulan yorumlardır. Hakaretvari, siyasi ve çıkar amacı güden yorumlar haricinde tüm Aknetrent  kullananların yorumları sayfamızda yayınlanır.

 

Yorumları Gör (2)

  • şimdi bu ve bunun gibi ilaçlar insanın cildini ve de dudaklarını kurutuyor da yüzüne nemlendirici, dudaklarına lipstick sürüyorsun ya işte ben nemlendiriciye pek dilimle müdahale edemiyorum yani doğal olarak, fekat lipstick'i dudaklarımdan gıdım gıdım tüketiyorum. bi' nevi yan etki diyebiliriz, evet.

  • 15 gündür kullanmaya başladığım roaccutane ile aynı yan etkilere sahip akne ilacı.2. günden itibaren yüzüm inanılmaz bir şekilde kızarmaya başladı ve t bölgesi kabuk kabuk. şimdiden faydasını görmeye başladığım galiba mucizeler yaratacak şey.