X
    Kategoriler: Genel

Alfa Romeo Mito Kullanıcı Yorumları , Alfa Romeo Mito Kullananların Yorumları

Alfa Romeo Mito kullanıcı yorumları içeriğimiz , Alfa Romeo Mito kullanmak isteyen ancak satın alma/kullanma öncesinde araştırma yapan kişiler için harika bir kaynak olarak hazırlandı.

Alfa Romeo Mito Nedir, Ne İşe Yarar, Nasıl Kullanılır, Yan Etkileri Var mıdır tarzında soruları da sorarak bilgi talep edebilirsiniz.

Eğer daha önce Alfa Romeo Mito kullandıysanız lütfen Alfa Romeo Mito ile ilgili deneyimlerinizi paylaşarak, Alfa Romeo Mito hakkında araştırma yapan kişilere yardımcı olunuz.

Eğer daha önce Alfa Romeo Mito kullanmadıysanız aklınıza takılan tüm soruları yorum bölümünde sorarak Alfa Romeo Mito kullananların yorumları ile fikir edinebilirsiniz.

Alfa Romeo Mito Kullanıcı Yorumları

Alfa Romeo Mito Kullanıcı Yorumları , Alfa Romeo Mito  kullanmış ve Alfa Romeo Mito  hakkında fikir, deneyim sahibi kişiler tarafından sitemize yapılan yorumlar ve geri dönüşlerle oluşturulan yorumlardır. Hakaretvari, siyasi ve çıkar amacı güden yorumlar haricinde tüm Alfa Romeo Mito  kullananların yorumları sayfamızda yayınlanır.

 

Yorumları Gör (2)

  • yıllardır junior olarak telaffuz edilen, daha sonra furiosa* olarak piyasaya sürüleceği dile getirilen ancak milan ve torino kentleri isimlerinden ve italyanca mit kelimesinden esinlenerek isminin mi.to olmasına karar verilen; fiat grande punto ve opel corsa ile ortak platform kullanılarak inşa edilen küçük sınıftaki yeni alfa romeo modeli.

    8c competizione*'nin izlerini gördüğümüz ön ve arka tasarımıyla birlikte etkileyici bir tasarıma sahip olan mi.to'nun mini'nin tek başına takıldığı kalburüstü küçük sınıfta kendine güzel bir yer edineceğine dair şüphemiz yok.

  • herşeyden önce 1.4 turbo multiair 130hp, 1.4 turbo 155hp, 1.3 jtdm 90hp, 1.6 jtdm 120hp motor seçenekleri ile göz dolduran araç. mini'nin artık gerçek anlamda bir rakiple karşı karşıya olduğu söylenebilir.
    alfa romeo, uzun zamandan sonra ilk defa agresif olmayan, "sevimli" denebilecek bir tasarım çalışmasına imza atmış bulunuyor, alfa'nın kanıksanmış imajına alışanlara bu ters gelse de sınıfı için normal bir durum bu.