X
    Kategoriler: Genel

Ardıç Yağı Kullanıcı Yorumları , Ardıç Yağı Kullananların Yorumları

Ardıç Yağı kullanıcı yorumları içeriğimiz , Ardıç Yağı kullanmak isteyen ancak satın alma/kullanma öncesinde araştırma yapan kişiler için harika bir kaynak olarak hazırlandı.

Ardıç Yağı Nedir, Ne İşe Yarar, Nasıl Kullanılır, Yan Etkileri Var mıdır tarzında soruları da sorarak bilgi talep edebilirsiniz.

Eğer daha önce Ardıç Yağı kullandıysanız lütfen Ardıç Yağı ile ilgili deneyimlerinizi paylaşarak, Ardıç Yağı hakkında araştırma yapan kişilere yardımcı olunuz.

Eğer daha önce Ardıç Yağı kullanmadıysanız aklınıza takılan tüm soruları yorum bölümünde sorarak Ardıç Yağı kullananların yorumları ile fikir edinebilirsiniz.

Ardıç Yağı Kullanıcı Yorumları

Ardıç Yağı Kullanıcı Yorumları , Ardıç Yağı  kullanmış ve Ardıç Yağı  hakkında fikir, deneyim sahibi kişiler tarafından sitemize yapılan yorumlar ve geri dönüşlerle oluşturulan yorumlardır. Hakaretvari, siyasi ve çıkar amacı güden yorumlar haricinde tüm Ardıç Yağı  kullananların yorumları sayfamızda yayınlanır.

 

Yorumları Gör (2)

  • idrar söktürücü,iştah açıcı ;mide ağrısını ,boğaz iltihabını,saç dökülmesini giderici,kan şekerini düşürücü olarak kullanılır.deri hastalıklarında,selülit tedavisinde ,romatizma ve kramplarda da kullanılmaktadır.egzama ve selülit için oldukça faydalıdır.fazla miktarda kullanılması sakıncalıdır,böbrekleri tahriş eder.