X
    Kategoriler: Genel

Hardline Kullanıcı Yorumları , Hardline Kullananların Yorumları

Hardline kullanıcı yorumları içeriğimiz , Hardline kullanmak isteyen ancak satın alma/kullanma öncesinde araştırma yapan kişiler için harika bir kaynak olarak hazırlandı.

Hardline Nedir, Ne İşe Yarar, Nasıl Kullanılır, Yan Etkileri Var mıdır tarzında soruları da sorarak bilgi talep edebilirsiniz.

Eğer daha önce Hardline kullandıysanız lütfen Hardline ile ilgili deneyimlerinizi paylaşarak, Hardline hakkında araştırma yapan kişilere yardımcı olunuz.

Eğer daha önce Hardline kullanmadıysanız aklınıza takılan tüm soruları yorum bölümünde sorarak Hardline kullananların yorumları ile fikir edinebilirsiniz.

Hardline Kullanıcı Yorumları

Hardline Kullanıcı Yorumları , Hardline  kullanmış ve Hardline  hakkında fikir, deneyim sahibi kişiler tarafından sitemize yapılan yorumlar ve geri dönüşlerle oluşturulan yorumlardır. Hakaretvari, siyasi ve çıkar amacı güden yorumlar haricinde tüm Hardline  kullananların yorumları sayfamızda yayınlanır.

 

Yorumları Gör (2)

  • virgin interactive tarafından 1996 yılında piyasaya sürülen, 2 saatten fazla süren video çekimleri ile dönemin adventure oyunlarından bir adım öteye çıksa da kalitesiz arcade oyunlarını andıran kopuk atmosferi yüzünden büyük başarı sağlayamayan oyun. bir yıl sonra mac versiyonu piyasaya sürülmüştür.