X
    Kategoriler: Genel

Ozaprin Kullanıcı Yorumları , Ozaprin Kullananların Yorumları

Ozaprin kullanıcı yorumları içeriğimiz , Ozaprin kullanmak isteyen ancak satın alma/kullanma öncesinde araştırma yapan kişiler için harika bir kaynak olarak hazırlandı.

Ozaprin Nedir, Ne İşe Yarar, Nasıl Kullanılır, Yan Etkileri Var mıdır tarzında soruları da sorarak bilgi talep edebilirsiniz.

Eğer daha önce Ozaprin kullandıysanız lütfen Ozaprin ile ilgili deneyimlerinizi paylaşarak, Ozaprin hakkında araştırma yapan kişilere yardımcı olunuz.

Eğer daha önce Ozaprin kullanmadıysanız aklınıza takılan tüm soruları yorum bölümünde sorarak Ozaprin kullananların yorumları ile fikir edinebilirsiniz.

Ozaprin Kullanıcı Yorumları

Ozaprin Kullanıcı Yorumları , Ozaprin  kullanmış ve Ozaprin  hakkında fikir, deneyim sahibi kişiler tarafından sitemize yapılan yorumlar ve geri dönüşlerle oluşturulan yorumlardır. Hakaretvari, siyasi ve çıkar amacı güden yorumlar haricinde tüm Ozaprin  kullananların yorumları sayfamızda yayınlanır.

 

Yorumları Gör (3)

  • ilac kutulari hayvani boyutlarda kocamandir. cüs be!

    gözünüz kayar bulundugu yere dogru, istemsizce dikkattinizi ceker.

    bugün bunu birisinin masasinda görüp bir cesit aspirin heralde diye düsündügüm ilac. dogru düzgün aklimda da kalmamiski adi. hic durur muyum, yemedim icmedim hemen arastirdim tabeee. google'dan "o" harfi ile baslayan ilaclar diye aratinca çıktı karşıma tipitip. ahan da buydu iste dedim. google da hiç durur mu, yapıştırdı hemen cevabı. vay anasini serhat, neler dönmüs yaaa. tirsmadim degil hani. küstüm.

  • 2 sene önce kullandığımda pek bir halta yaramayan ama 3 hafta önce doktora "deliriyorum hekim beeeğy" diye bağırdıktan sonra tekrar kullanmaya başladığım ve inanılmaz iyi gelen bir ilaç. bu kez kullandığımda iyi gelmesinin psikolojik olduğunu düşünüyorum. (tabi ki psikolojik lan, lafa bak) ve evet kilo yapıyor. biraz da bu yüzden aldım aslında. ayrıca bazı(!) şeylerden uzaklaşıyorsunuz. bu işe yaradığını gösteriyorsa bittik çünkü ilaçtan sonra değişen ve diğerlerine normal gelen şeyler varsa siz hastasınız demektir.

  • 5mg olanından bir kez içtim akşam yedi civarı. saat sekiz buçukta bir uyudum ertesi gün sabah on bire kadar. felaket bir şey