X
    Kategoriler: Genel

Renault Clio 1.2 İcon Kullanıcı Yorumları , Renault Clio 1.2 İcon Kullananların Yorumları

Renault Clio 1.2 İcon kullanıcı yorumları içeriğimiz , Renault Clio 1.2 İcon kullanmak isteyen ancak satın alma/kullanma öncesinde araştırma yapan kişiler için harika bir kaynak olarak hazırlandı.

Renault Clio 1.2 İcon Nedir, Ne İşe Yarar, Nasıl Kullanılır, Yan Etkileri Var mıdır tarzında soruları da sorarak bilgi talep edebilirsiniz.

Eğer daha önce Renault Clio 1.2 İcon kullandıysanız lütfen Renault Clio 1.2 İcon ile ilgili deneyimlerinizi paylaşarak, Renault Clio 1.2 İcon hakkında araştırma yapan kişilere yardımcı olunuz.

Eğer daha önce Renault Clio 1.2 İcon kullanmadıysanız aklınıza takılan tüm soruları yorum bölümünde sorarak Renault Clio 1.2 İcon kullananların yorumları ile fikir edinebilirsiniz.

Renault Clio 1.2 İcon Kullanıcı Yorumları

Renault Clio 1.2 İcon Kullanıcı Yorumları , Renault Clio 1.2 İcon  kullanmış ve Renault Clio 1.2 İcon  hakkında fikir, deneyim sahibi kişiler tarafından sitemize yapılan yorumlar ve geri dönüşlerle oluşturulan yorumlardır. Hakaretvari, siyasi ve çıkar amacı güden yorumlar haricinde tüm Renault Clio 1.2 İcon  kullananların yorumları sayfamızda yayınlanır.

 

Yorumları Gör (2)

  • fiyat indirimiyle ortalıkta çok bulunmaya başlamıştır. içerisindeki malzeme kalitesi dışında hiçbir kötü yanı yoktur. 100 km'de şehiriçinde normal kullanımda 7-8 litre benzin tüketmektedir. uzun yolda ise 90-110 km hızları arasında yine 100 km de ortalama 5-6 litre yakıt tüketir. üzerindeki lastiklerden mi bilmem fren performansı ise bana çok iyi gelmiştir. tabi böyle hissetmemde 00' fiat palio'dan clio'ya geçiş etkili olabilir. direksiyonu bi şehiriçi aracına uygun biçimde çok hafiftir. performans olarak pek bir şey beklememek gerek ama 170'i rahat görmektedir. fakat uzun yol için pek uygun bir araç değildir, eğer araç doluysa bi sollama yapmak tehlikeli olabilir. boşken de aynı tehlike var da neyse.. çoğu yönüyle iyi bir araçtır ve tercih etmek için pek düşünmemek gerek. fiyatının rakiplerinden 2-3 bin tl daha uygun oluşu bu sınıfta çok cazip hale getirmiştir. bu aracı almayı düşünenlerin nisan ayında makyajlı modelin türkiye'de olacağı söylentilerini de hesaba katmasında fayda vardır.

  • clio 3 versiyonlarında bile benzine gelen son zamanlardan sonra 100 kmde şehir içi şehir dışı karışık 6.5-7 litre benzin sarf etmesi neticesinde lpg taktırılması farz olan otomobil.

    standart bir araba olan clio km başına 28 kuruşu hak etmiyor bana göre.