Genel Teknoloji Telefon

Xiaomi Mi Mix 2 Kullanıcı Yorumları , Xiaomi Mi Mix 2 Kullananların Yorumları

Xiaomi Mi Mix 2 kullanıcı yorumları içeriğimiz , Xiaomi Mi Mix 2 kullanmak isteyen ancak satın alma/kullanma öncesinde araştırma yapan kişiler için harika bir kaynak olarak hazırlandı.

Xiaomi Mi Mix 2 Nedir, Ne İşe Yarar, Nasıl Kullanılır, Yan Etkileri Var mıdır tarzında soruları da sorarak bilgi talep edebilirsiniz.

Eğer daha önce Xiaomi Mi Mix 2 kullandıysanız lütfen Xiaomi Mi Mix 2 ile ilgili deneyimlerinizi paylaşarak, Xiaomi Mi Mix 2 hakkında araştırma yapan kişilere yardımcı olunuz.

Eğer daha önce Xiaomi Mi Mix 2 kullanmadıysanız aklınıza takılan tüm soruları yorum bölümünde sorarak Xiaomi Mi Mix 2 kullananların yorumları ile fikir edinebilirsiniz.

Xiaomi Mi Mix 2 Kullanıcı Yorumları

Xiaomi Mi Mix 2 Kullanıcı Yorumları , Xiaomi Mi Mix 2  kullanmış ve Xiaomi Mi Mix 2  hakkında fikir, deneyim sahibi kişiler tarafından sitemize yapılan yorumlar ve geri dönüşlerle oluşturulan yorumlardır. Hakaretvari, siyasi ve çıkar amacı güden yorumlar haricinde tüm Xiaomi Mi Mix 2  kullananların yorumları sayfamızda yayınlanır.

 

0 0 Oylar
Article Rating
Abone Ol
Bildir
guest
2 Yorum
En Eski
En Yeni En Çok Oylanan
Inline Feedbacks
Tüm Yorumları Gör
rabia

bugün android 9 pie beta sürümünün geldiği canım telefonum.

global beta rom kullanıyorum, yakında global versiyona da gelecektir.

telefonumdan çok memnunum, 2 yıldır kullanıyorum hâlâ ilk gün ki gibi hızlı ve sorunsuz.

sürekli güncelleme alarak bir takım bugları gideriliyor.
kamerası ahım şahım değil, bunun dışında eksiği yok.

xiaomi <3

bülent

iyi hoş telefon ama aksesuar bulmak acayip sıkıntılı. bakıyorsun diger bircok modele var mi mix 2 s için var ama mi mix 2 en az aksesuar desteği alan model olabilir gudubet iğrenç koruması olmayan kılıflar, cam koruma istersiniz adeta at şeyinde kelebek gibi kenarlar kavisten dolayı boş ve korumasız kalır. seramik kaplama çoluk çocuk derken güzel pencereli veya kapaklı kılıf almaya kalksanız tasarım öldüren aşırı çirkinn bir kaç seçenekte sıkışıp kalıyorsunuz. sırf bu yüzden kılıfsız kullanınca yeni telefonun çok güzel tebriği aldım defalarca.

yani xiaomi iyidir, mi mix 2 de kamerası hariç iyidir ama cevresi kötü işte

2
0
Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Dile Getirin, Yorum Yapın.x
konya avukat eskişehir avukatlar